Rakkers ( Maxioren )

 

2015 Maxioren JN Bakel

 

Graag stellen wij ons aan jullie voor:

Wie zijn wij?

Hallo allemaal!!

Wij zijn de Rakkers van Jong Nederland Bakel. Iedere woensdagavond zijn wij samen met onze Zwaluwen van 18:15 uur tot 19:45 actief in en rondom ’t Jeugdhuis in Bakel. Bij de Rakkers doen jongens van 4 t/m groep 6 elke week allerlei leuke dingen. We hebben ongeveer zo’n 20 tot 30  kinderen in de groep en dat is altijd kei gezellig.

Op woensdagavond zijn wij, zolang het weer het toelaat, altijd buiten te vinden. Daar doen we allerlei leuke actieve spelletjes. We gaan ook heel vaak naar het bos, gelegen naast ’t Jeugdhuis. Daar doen we spelletjes als; vlagverovertje, kaartstratego of bijvoorbeeld balverstoppertje.

Zodra de winter een beetje begint is het ’s avonds al vroeg donker en zijn wij eigenlijk altijd in ’t Jeugdhuis te vinden. Daar doen we in sportzaal verschillende spelletjes zoals, blokjesvoetbal, dweilhockey en bijvoorbeeld trefbal. Ook zijn we geregeld te vinden in de discozaal waar wij dan verschillende spelletjes op muziek spelen.

Ook gaan we ieder jaar vijf dagen op kamp met onze groep. Dit is altijd een hele happening. Alle kinderen vermaken zich dan de hele week met waterspelen, tochten en allerlei andere leuke dingen.

Wij zijn een leuke en gezellige groep waar veel kinderen op woensdagavond ontzettend veel plezier hebben.

Groetjes van de leiding,

Anke, Jordy, Nikay, Rob en Reini.