Junioren Jongens (Junioren)

kamp junioren 2013

Hoi, welkom bij de Junioren Jongens.

Onze groep bestaat uit ongeveer 10 jongens in de leeftijd van 10 tot 13 jaar.( Groep 7-8 + 1e jaar middelbare school) Wij zijn elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur in en rond ’t Jeugdhuis te vinden. Met drie enthousiaste leiding proberen wij elke week weer een schitterend programma in elkaar te zetten voor de jongens.

In de winter doen we veel activiteiten binnen, zoals blokjesvoetbal, trefbal, water en vuur en iemand is hem, niemand is hem. Maar we houden ook leuke tochten, zoals de verrassingstocht! Verder gaan we ook altijd zwemmen, film kijken en een keertje koken!

Zodra het weer beter wordt, gaan we naar buiten en doen we leuke dingen in het bos en op het grasveld voor ’t Jeugdhuis. We doen bijvoorbeeld Balverstoppertje, levend Stratego, Slagbal, Vlagverovertje en als het kan…de stormbaan met zeephelling!!

Natuurlijk gaan we in de eerste week van de zomervakantie op Zomerkamp. Daar leeft iedereen het hele jaar naar toe. Maar voordat we op kamp gaan, oefenen we het nog eerst een weekendje op het kampterrein. Dat is het Proefweekend. Ook daar maken we een groot feest van!! En van slapen komt meestal niet veel terecht!!

Als je zin hebt om bij deze gezellige groep te komen kijken, ga gerust je gang! Je bent van harte welkom op donderdagavond!

Een mailtje sturen voor meer info kan natuurlijk ook.

Groetjes,

Bianca, Kim, Jeroen, Luuk,Cas, Floris en Tom.