Junioren Meisjes (Junioren)

kamp junioren 2013

Wij zijn de Junioren Meisjes!!

De Junioren Meisjes zijn meiden van 10 t/m 13 jaar, ( Groep 7-8 + 1e jaar middelbare school) die elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur bij ’t Jeugdhuis te vinden zijn. Daar doen we iedere week leuke activiteiten. In de winter zijn dat binnen vooral balspellen, film kijken, verstoppertje in het donker, toneelstukjes, playbacken en andere leuke dingen. Ook doen we elk jaar samen met de Junioren Jongens en Senioren een Speurtocht/dropping of verrassingstocht. Lekker met z’n allen een tocht in het donker!! Verder gaan we ook nog vaak zwemmen, karaoke doen en maken we soms iets lekkers om het daarna ook op te eten.

Als het wat mooier weer begint te worden zijn we buiten rond ’t Jeugdhuis, in het bos of in Bakel te vinden. We doen dan spellen zoals slagbal, vlagverovertje, balverstoppertje, een tocht of andere dingen in het bos.

We gaan ook elk jaar in de eerste week van de zomervakantie een week op kamp. Dat is altijd heel gezellig. We gaan meestal op de fiets en slapen dan in een tent. We gaan samen met alle groepen van Jong Nederland Bakel op gezamenlijk kamp. Maar voor we elk jaar op kamp gaan, is er ook nog een proefweekend. Dat is 1 nacht in ’t Jeugdhuis of op het kampterrein en daar doen we dan ook allerlei activiteiten en komt van slapen soms niet veel terecht.

Je hoort het, het is heel gezellig bij de Junioren Meisjes! Dus als je het leuk vindt om op donderdagavond iets leuks te doen, kom dan een keertje kijken!

Groetjes Bianca, Kim, Jeroen, Luuk, Cas, Floris en Tom.