Jong Nederland Tocht

Hee hallo!

Wat leuk dat je deze tocht gaat doen!
Het kan zowel lopend als met de fiets.
Een paar dingen zijn handig om te weten:

  • Er worden meerdere keren ‘grote wegen’ overgestoken!
  • Het is best een flink stuk lopen, dus neem gerust wat lekkers en/ of drinken mee voor onderweg.
  • In deze route kun je gebruik maken van een Fototocht of een Antennetocht. Kijk zelf even welke soort tocht het meest geschikt is voor de kinderen met wie je gaat.
  • Onderaan dit blad staat de route beschreven, om eventueel verkeerd lopen te voorkomen.

Het startpunt van de tocht is bij ’t Jeugdhuis aan de Bernardstraat en de tocht eindigt op de Groene Long.
Als je na het lopen van de tocht een berichtje stuurt naar info@jongnederlandbakel.nl met de namen van de kinderen en het adres (en bij de antennetocht het antwoord van de vragen), kunnen we nog een attentie bezorgen.

Voor vragen, kun je ook contact opnemen middels bovenstaand e-mail adres.
Heel veel plezier!

Groetjes,

Leiding en bestuur
Jong Nederland Bakel

 

 

Route:
Vanuit ’t Jeugdhuis loop je richting de kerk. Je steekt over bij de glasbak. Tussen de huisartsenpraktijk en de kerk, loop je links door het pad. Daar kom je langs de waterput. Je volgt dit pad naar rechts, waardoor je uitkomt bij de Emmastraat. Deze straat loop je door en aan het eind ga je rechts de Hendrikstraat in. Aan het eind van de Hendrikstraat ga je linksaf en bij het zebrapad (bij Sigmans) steek je over. Je loopt de Molenakkers in en na de Viltstraat ga je rechtsaf het Kerkepad in. Aan het eind van dit pad ga je links en direct weer links de v/d Poelstraat in. Aan het eind steek je de weg over en loop je de Kortestraat in. Aan het eind van de Kortestraat ga je rechtsaf de Nieuwe Uitleg in. Daar ga je weer rechts de Bergstraat in en aan het eind steek je de Helmondsestraat over. Op de ventweg (aan de overkant) ga je rechts en weer links het pad in richting de molen. Voorbij de molen ga je naar rechts, zodat je uitkomt op de Gemertseweg. Daar ga je rechts en gauw genoeg weer links, naar de Kerksedriessen. Hierna de eerste straat links (Speelweide). In de Speelweide ga je weer de eerste straat rechts. Aan het eind zie je een bosrand. Daar volg je het pad rechtdoor en je komt uit op de Groene Long.