Minioren

Wie zijn wij?

Hoi allemaal!

Wij zijn de Minioren, elke maandagavond vermaken wij ons met veel plezier in het Jeugdhuis van 17.45 uur tot 19.00 uur. De groep bestaat uit jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar. Vanaf het moment dat je in groep 1 van de basisschool zit, mag je al bij ons komen spelen!

Op dit moment hebben we ongeveer 15 leden, maar we vinden het altijd leuk als er nieuwe kinderen bij komen!

Elke week probeert de leiding een leuk en variërend programma in elkaar te zetten. Als het mooi weer is, proberen we altijd spelletjes buiten te doen, bijvoorbeeld op het grasveld, de Zandse Berg of in de bossen. Daarnaast willen de kinderen vaak knutselen en is het vakkenspel favoriet.

Bij de Minioren hebben we een heuse Miniorenbeer. Als je de beer mee naar huis krijgt, mag deze 1 week blijven logeren. Je krijgt dan een groot boek, waarin je tekeningen kan maken en een verhaaltje kan schrijven over de afgelopen groepsochtend.

Daarnaast doen wij ook elk jaar mee aan de jaarlijkse activiteiten die gehouden worden met Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst, Carnaval en de jaarafsluiting.

Elk jaar gaan we op Miniorenweekend, we gaan dan 1 nachtje in het Jeugdhuis slapen met leuke spellen en activiteiten.

Dit jaar gaan we ook mee op zomerkamp, samen met alle andere leden van Jong Nederland Bakel. We hebben er allemaal zin in, vooral nu, na het geweldige weekend!

Je mag altijd komen kijken op een maandagavond als je zin hebt!

Ook als je ons leidingteam wil komen versterken, neem dan contact met ons op, of met ons bestuur.

Groetjes de Miniorenleiding,

Wendy en Nieke