Maxioren

Wie zijn wij?

Hoi allemaal!

Wij zijn de Maxioren van Jong Nederland Bakel. Iedere woensdagavond zijn wij van 18:30 uur tot 20:00 actief in en rondom ’t Jeugdhuis in Bakel. Bij de Maxioren doen jongens en meiden van groep 4-5-6 elke week allerlei leuke dingen. We hebben ongeveer zo’n 20 tot 30 kinderen in de groep, kei gezellig!

Op woensdagavond zijn wij, zolang het weer het toelaat, bijna altijd buiten te vinden. Daar doen we allerlei leuke actieve spelletjes. Verder gaan we regelmatig naar het bos, wat gelegen is naast ’t Jeugdhuis. We doen daar spelletjes als; vlagverovertje, kaartstratego of bijvoorbeeld balverstoppertje.

Zodra de winter begint te komen is het ’s avonds al vroeg donker en zijn wij eigenlijk altijd in de sportzaal van ’t Jeugdhuis te vinden. We zijn dan bezig met verschillende spelletjes zoals; blokjesvoetbal, dweilhockey en onze favoriet; trefbal!
Uiteraard zijn we ook geregeld te vinden in de discozaal. Hier zijn we dan lekker aan het dansen en spelen spelletjes op de muziek. Stoelendans mag hier natuurlijk niet ontbreken.

Verder gaan we ieder jaar vijf dagen samen met de andere groepen van Jong Nederland Bakel op kamp. Dit is altijd een hele happening! Alle kinderen vermaken zich dan de hele week met waterspelen, tochten en allerlei andere leuke dingen.

Tot slot, wij zijn een leuke en gezellige groep waar veel kinderen op woensdagavond ontzettend veel plezier hebben. Wij als Maxiorenleiding genieten hier ontzettend van en vinden het ook kei leuk om hiervoor groep te draaien.

Groetjes de Maxiorenleiding,

Reini, Anke en Kim.