Junioren

Wie zijn wij?

Hoi allemaal!

Wij zijn de Junioren van Jong Nederland Bakel. Iedere donderdagavond zijn wij van 19:00 uur tot 20:30 actief in en rondom ’t Jeugdhuis in Bakel. Bij de Junioren doen jongens en meiden van groep 7-8 en het 1e jaar van de middelbare elke week allerlei leuke dingen.

In de winter zijn dat binnen vooral balspellen, film kijken, verstoppertje in het donker, toneelstukjes, playbacken en andere leuke dingen. Ook doen we elk jaar samen met de Senioren een Speurtocht/dropping of verrassingstocht. Gezellig met z’n allen een tocht in het donker! Verder gaan we ook ooit zwemmen, karaoke doen en maken we soms iets lekkers om het daarna natuurlijk ook samen op te eten.

Als het wat mooier weer begint te worden zijn we buiten rond ’t Jeugdhuis, in het bos of in Bakel te vinden. We doen dan spellen zoals slagbal, vlagverovertje, balverstoppertje, een tocht of andere dingen in het bos.

We gaan ook elk jaar in de eerste week van de zomervakantie een week op kamp. Dat is altijd kei gezellig! We gaan meestal op de fiets en slapen dan in een tent. We gaan samen met alle groepen van Jong Nederland Bakel op gezamenlijk kamp. Maar voor we elk jaar op kamp gaan, is er ook nog een proefweekend. Dat is 1 nacht in ’t Jeugdhuis of op het kampterrein en daar doen we dan ook allerlei activiteiten en komt van slapen soms niet veel terecht.

Als je het leuk vindt om op donderdagavond iets te doen, kom dan gerust een keertje bij ons kijken!

Groetjes de Juniorenleiding,

Jeroen, Floris, Tom, Rens en Janne.